Medlemmer:
Brugernavn:
Adgangskode:
Bliv medlem gratis nu!
Aldersgrænse 20 år

Dating for folk, der
søger kærlighed!

Relationstesten

Relationstesten stiller 300 spørgsmål omhandlende områder, som er afgørende i et parforhold; personlighed, interesser, værdier, sex, samliv og kommunikation. Testen er udviklet af nogen af de mest anerkendte psykologer, sexologer og samlivsrådgivere i Norden. Når du har taget testen, kan du matche dig med andre medlemmer og se, hvor godt I passer sammen.

Eksperterne bag testen

Ingvild Sommer

Er sociolog og arbejder som projektleder på Q500. Hun har haft rollen som koordinator for udviklingen af relationstesten. Hun har også bidraget i diskussionen omkring udformningen af relationstesten og særligt indenfor området "interesser".

Tina Røndrup Kilburn

Er autoriseret psykolog med doktorgrad og arbejder i dag i Århus. Hun er en del af Q500’s faglige team og har særligt bidraget med den del af relationstesten, som omhandler "værdier". Hun har også et overordnet ansvar for den danske version af relationstesten.

Gert Martin Hald

Er førsteamanuensis i psykologi ved Københavns Universitet og arbejder som psykolog ved Sexologisk klinik på Rigshospitalet i København. Martin er øverste faglig ansvarlige for relationstesten og er endvidere også leder for en forskningsgruppe som forsker på anonymiseret data fra relationstestbesvarelserne.

Katarina Öberg

Er psykolog med doktorgrad og arbejder som psykolog og sexolog på Karolinska Sygehus i Stockholm. Hun har særligt bidraget med udviklingen af de dele af relationstesten, som omhandler "sex", "samliv" og "kommunikation" i tillæg til en overordnet faglig kvalitetssikring.

Harald Engvik

Harald Engvik er doktor emeritus i psykologi fra Universitetet i Oslo, og er specialist i personlighedspsykologi og testmetodik. Han har haft en central rolle i udviklingen af den del af relationstesten, som omhandler "personlighed". Videre har han specielt bidraget med udviklingen af selve matchningssystemet og analyseret data til brug ved tilbagemeldinger.

Dagfinn Sørensen

Er psykolog og autoriseret specialist i klinisk sexologi, og arbejder i egen praksis med behandling af seksuelle problemer. Dagfinn har særlig bidraget indenfor de dele af testen, som omhandler "sex", "samliv" og "kommunikation" og har vært aktiv i selve udformningen af hele testen.

Bente Træen

Er professor i sundhedspsykologi ved Universitetet i Tromsø og forsker i seksualvaner i befolkningen. Hun har haft en vigtig rolle i udformningen af relationstesten i sin helhed og særligt indenfor områderne "sex", "samliv" og "kommunikation".

Åshild Skogerbø

Er psykolog og specialist i klinisk sexologi og arbejder i dag på en doktorgrad i psykologi ved Universitetet i København. Hun har bidraget med spørgsmål til de tre sidste dele af testen; "sex", "samliv" og "kommunikation". Videre har hun udformet de faglige tilbagemeldinger, som omhandler "samliv" og "kommunikation".

Registrer dig gratis her
Køn:
Vælg fødselsdato (aldersgrænse: 20 år)
Brugernavn:
Land:
E-mail:
Gentag e-mail:
Adgangskode:
Gentag kode:
Jeg accepterer vilkårene for medlemskab af Q500. Læs medlemsbetingelserne og
beskyttelse af personoplysninger for medlemmer