Medlemmer:
Brugernavn:
Adgangskode:

Anonymitet

Det er vigtig for mange at være 100 % anonyme, når de søger efter kærligheden på nettet. På Q500 bestemmer du selv, hvor meget information du vil have, at andre skal få adgang til. Vær tryg ved, at vores mangeårige erfaring kommer dig til gode.

Tryghed

Der kan være mange små og store udfordringer for dating på nettet, noget vi er opmærksomme på hos Q500. Derfor har vi udviklet gode sikkerhedssystemer, og vi har desuden åbnet supportafdeling mellem klokken 10.00 og 22.00.

Fuld fart på

Vi er stolte af, at så mange finder den store kærlighed hos os. Q500 har været det første mødested for utallige nye par og mange lykkelige familier er blevet stiftet.

Relationstesten

Relationstesten stiller 300 spørgsmål omhandlende områder, som er afgørende i et parforhold; personlighed, interesser, værdier, sex, samliv og kommunikation. Testen er udviklet af nogen af de mest anerkendte psykologer, sexologer og samlivsrådgivere i Norden. Når du har taget testen, kan du matche dig med andre medlemmer og se, hvor godt I passer sammen.

Læs mere om relationstesten
Ingvild Sommer
Sociolog og projektleder i Q500
Flere af Nordens mest anerkendte fagpersoner har været med til at udvikle Q500’s relationstest. Arbejdet har taget mere end to år at færdiggøre. Bliv medlem og prøv du også vores tjeneste.

Matchning

Når du har taget testen, kan du matche dig med andre medlemmer.

Matchresultatet giver dig en fornemmelse for, hvor godt I passer sammen. I tillæg til totalsscoren, får du også mulighed for at se, hvilke områder lige præcis I to bør arbejde med for at kunne udvikle et godt og langvarig forhold.

Læs mere om matchning
Klik her for Q500 Blog. - Medlemmer egne artikler om dating, kærlighed og livet i almindelighed
Jeg søger:

Registrer dig gratis her
Køn:
Vælg fødselsdato (aldersgrænse: 20 år)
Brugernavn:
Land:
E-mail:
Gentag e-mail:
Adgangskode:
Gentag kode:
Jeg accepterer vilkårene for medlemskab af Q500. Læs medlemsbetingelserne og
beskyttelse af personoplysninger for medlemmer